نایلون شیرینک یکی از محصولات پلی اتیلنی می باشد. یکی از خصوصیات نایلون شیرینک این است که در برابر حرارت می تواند تغییر شکل دهد. تغییر شکل نایلون شیرینک در دمای 160 تا 220 درجه سانتی گراد می تواند تغییر حالت بدهد. این خاصیت نایلون شیرینک برای بسته بندی و وکیوم انواع محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. کالاها انواع مختلفی دارند و بنابراین از نایلون شیرینک در انواع مختلفی می توان برای وکیوم کردن محصولات استفاده نمود. بنابراین در انتخاب نایلون شیرینک باید نوع محصول خود را در نظر بگیرید.
بسته بندی با نایلون شیرینکمبنا
بازدید : 111
/ زمان : 14:30: